А ток за свеща от къде ? Тази запалка след това остава ли нещо от нея или какво точно се получава
Мерси за отделеното време че нищо не разбирам аз ми се иска да го направя да бачка че иначе трябва да ги продавам
А ток за свеща от къде ? Тази запалка след това остава ли нещо от нея или какво точно се получава
Мерси за отделеното време че нищо не разбирам аз ми се иска да го направя да бачка че иначе трябва да ги продавам
Димитър Костадинов 17г. от София
сега гледам и зъбното колело е друго че имам тука едно от джипа, ще го преправя а при съединителя трябва ли да има феродо
Охх гледах досега някви модели то е савсем различно нищо няма да стане
Ще го пусна двигатела да се продава може и да го иска някои да му върши работа Монстера също на много приятна цена от 100лв
Отказваш се още преди да си започнал. Това не е добре. Трябва да си намериш спур модул 1, а стария можеш да ми го продадеш на мен (че моя вече започна да се скапва)
Като за начало е добре да направиш поставка на мотора. Виж как съм я направил на моя CARSON. Направи същото, но първо си намери подходящ спур.
Не е толкова трудно колкото изгледа.
Съединителя ти е добре. Не го пипай.
Успех.
Неделчо Брънчев
Мераклийчо , предвид липсата ти на познания в областта , не си го причинявай да правиш от електро - нитро.
Красимир Тодоров
тел. 0888 606083
skype Carlos_Jackala
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)