Росимире, в една друга тема ти бях писал ,че си губиш времето с Ристис. Тук бих ти казал същото. Дъртия пенсионер и смен се базикаше преди. Сега в Казанлък уж си поговорихме , ама май само аз говорих. Напомни ми са старите моделисти единаци- сещате се за кои говоря. Нека си живеят в измислен и невъзвратим свят.
Последна редакция от mmfsr; 28.04.2012 на 20:39.
Моята тема в Моделистика беше изтрита, може би защото се появиха десетина мнения в моя защита. Сега се е появила контра-тема, насочена против мен. И забележете - този път никой не я трие:
http://modelistika.com/showthread.php?t=25758
Сами можете да си направите изводите чия страна заемат модераторите и колко е тяхното чувство за справедливост. Нищо лично - просто констатирам фактите.
До момента директни обиди отправя само докторчето от Казанлък. Него си го знаем - Грабчев номер 2. Всички останали мнения са абстрактни с призиви за мир и прекратяване на враждите. Подкрепям ги.
Росимир Матеев
Матеев , вдетиняваш се!! Човек бъди над тези неща , не усещаш ли, че сам раздухваш проблемите и после се тръшкаш, защо е необходимо да се връзваш на всеки който каже нещо и задължително да си над всички, просто не обръщай внимание и така ще са по спокойни нещата както за теб така и за околните ,когато се появи лек пушек е хубаво да не духаш защото не се знае как ще пламне и на къде, на възраст сме бе човек и инфаркта ни дебне зад всеки проблем а стреса си казва думата, пази нервите те са твои....
Господин Матеев, това ли Ви е основния проблем ???
На лични преди време Ви зададох един въпрос, който Ви се стори много интересен .... Отговорихте ли си на него ???
Хората са казали: "Големи сме, колкота са ни големи мечтите, силни сме колкото са ни силни враговете .... "
Със Добри ли мерите сили ??? Той ли Ви е врага ???
Добри е един супер добър моделист, е заядлив е понякога, но ако не обръщаш внимание, няма да се налага да се стига до
разправии .... Стига се оплаквахте като деца от детска градина ....
Валентин Савов
СК"Моделист" гр.Горна Оряховица
Вальо,
Спомни си как ти сам раздуха тука един скандал с Георги Русинов само заради един лек намек към тебе. Да извадя ли темата на бял свят да си припомниш. Ти не си по-добър от мене, не е по-добър и ПАЦО. Дайте да си признаем истината - всеки един от вас (и аз) се жегва от най-малкото, когато му се направят обидни намеци. Но когато камъните са в друга градина, можем да се правим на ни лук яли, ни лук мирисали, пък и съвети да даваме. Сложете си ръка на сърцето и си признайте, че това е така.
Всички сме един дол дренки и всички се обиждаме от май-малкото. И също така всички нехаят, ако камъните са в друга градина. В другия форум обаче Вальо е модератор и му е много лесно да се прави на справедлив. И аз съм справедлив в този форум. Нека да дойде Грабчев да обижда тука, и аз най-справедливо ще го BAN-на (е след няколко забележки разбира се). Направете ме и мене модератор и ще видите, че и там всичко ще е наред (с мен и Грабчев и всички останали). А докато това стане (ако въобще стане), аз ще си пиша тука и ще защитавам както мене, така и другите посетители от подобни несправедливости.
Росимир Матеев
След постингите на ПАЦО и Вальо Савов за кой ли път се убедих, че повечето от хората дори си нямат и представа какво точно се е случило. Това е защото Грабчев си е набелязал ограничен кръг от ЖЕРТВИ и напада само тях. Останалите това дори и не го подозират, или пък нехаят, защото камъните не са в тяхната градина.
Явно наистина ще се наложи да посоча конкретни случаи, за да се види къде е истината.
Има и втори вариант - намирам си някакъв случай, и точно със същите думи атакувам Вальо Савов или Ристис или някой друг от "защитниците". Искате ли така да пробваме, за да видим колко бързо ще се сдобия с БАН или с изтрита тема?
Например обвинявам всички модератори (повечето са и организатори на състезания), че са измамници и лъжат хората, като им дават тенекиени медали и купи за по 2-3 лева. Да продължавам ли в същия дух............................ Да го напиша ли това в Моделистика..............................
Росимир Матеев
ПАЦО, тука съм си на моя територия и мога да си пиша всичко онова, което е забранено в Моделистика. Както виждаш аз вече си реших проблема - повече не пиша в Моделистика и въобще не ми пука там кой какво ще напише. Имам обаче моралното право да публикувам всичко онова, което цензурата в Моделистика се опитва да прикрие. Още повече че ме засяга лично.
Нещата са взаимосвързани. Предишния път темата беше за Ристис, но повода отново беше една обида от Грабчев. И темата се разви не защото Грабчев ме обиди, а защото модераторите не ме защитиха (което всъщност си е тяхно задължение).
Има и нов момент - тогава все още вярвах, че е възможно да бъде постигнат някакъв напредък във взаимоотношенията чрез преговори и излагане на някакви разумни доводи. Все още вярвах, че чувството за справедливост е дълбоко вкоренено във всеки един нормален човек, включая и в модераторите. Сега това вече не го вярвам. Вече не се опитвам да търся здрав разум в това, което се случи с мене в Моделистика. Просто го приемам за даденост, която няма как да бъде поправена. В резултата на това вече се отказвам да се боря за подобряване на положението. Няма смисъл. Сам видя, че най-накрая пак аз излязох лошия, а виновниците възтържествуваха.
Росимир Матеев
Редактирах заглавието на темата и два-три постинга, като премахнах текстовете, които могат да се възприемат от някого като обида. Оставих обаче фактите.
Росимир Матеев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)