"Наложи се да го разглобя, защото трябваше да го лакирам."
Със какво го лакира.
"Наложи се да го разглобя, защото трябваше да го лакирам."
Със какво го лакира.
Анатоли Бовянски
София
Специален лак за платки, името му е V-66. Защитава от вода, прах и др. Купих го от Конрад за около 5-6лв. Продава се в формата на спрей.
След лакирането приемника работи.
Неделчо Брънчев
Да ти кажа чесно, до сега повече от 5 канала не са ми трябвали, така че едва ли сега ще е голям проблем ако имам 8 а не 9 канала. Все пак тази апаратура ще я плзвам предимно за лодки, а там трябват само 2 канала.
Неделчо Брънчев
Неделчо е прав- при самолетите повече от 6 канала много ама много рядко се ползват! Но когато си с 8 канален приемник (и караш ДВГ) винаги има къде да включиш ключа за захранването и волтуача Колкото до изолирането от вода има едно нещо наречено plastidip dip на англ означава топване- детайла се топва в една черна течност която изсъхва сравнително бързо и като се втвърди става подобно на твърда гума и предпазва от водата. Ако потърсиш в гуглето ще видиш за какво иде реч.
Последна редакция от gabriel.dimitrov; 01.05.2010 на 16:10.
Габриел Димитров
Варна
Приятели, моля Ви, дори и не си помисляйте да спорите с Габриел, той всичко знае, детето, и е сигурен в това, щом го казва, значи е така !!!
Искам да попитам - дали ще има проблем с обхвата ако се намокрят крайните части на антенките, дали е удачно и тях да лакирам?
Неделчо Брънчев
Нe е външна апаратура и не са я копирали- ами е правена в същия завод-този на flysky! Вътре модула на 2.4 е същия.(несъвместимостта е от самия софтуер на ВЧто) Преди са ги правили с модули и приемници на корона FHSS но понеже те са имали проблеми са си направили свои. В последствие корона направиха V2 DSSS и си ги продават като отделен модул, а под търговското наименование hobby king fly sky продължиха да си правят апаратури със своите ВЧ платки отделно от апаратурата fly sky TH9x. Дори преди са имали 2 избора на 2.4 или с модул на 35 MHz включително с PCM модулация която за съжаление не била съвместима с всички маркови PCM приемници имащи failsafe. Затова тази апаратура се среща без модул та да може всеки сам да си избере.
Дълга и заплетена история. Първите веерсии на предавателите имаха някои бъгове със софтуера (dual rate, миксовете на диф. елерони и др.) Но след 3тата партида всичко се оправи. Затова и бяха изтеглени изведнъж от Hobbycity.Върнаха ги в завода наляха им нов софтуер и после обратно.
Неделчо видя ли дали на твоята чертичките на лостчетата са наобратно
Габриел Димитров
Варна
Не ми припомняй, че като се сетя колко мъки имах с тоя Спектрум ми става лошо.
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)