Утре ще пробвам и ще реагирам съобразно ситуацията. По принцип моите FPV истории започнаха с толкова силен фалстарт, че чак ще се учудя ако утре всичко мине добре и без екшън.
Между другото освен записа в GoPro-то ще има и наземен запис на полета с 3D камера. Само дето е много жалко, че няма как да ви пусна в тубата 3D клип.
Росимир Матеев
Благодаря. Пожелай ми късмет. Ще имам нужда от него.
Росимир Матеев
И Аз и Аз стискам палци.
Да не мислиш че само ти си минал по тоя път.
Що камери предаватели и самолеДи съм поломил.
Само един съвет постепенно увеличавай растоянието и усетиш ли че нещо не не наред връщай машинката у дома.
Успех.
П.П.сложи една чашка винце в етикетите
Анатоли Бовянски
София
Кабелчето от камерата до предавателя е екранирано и това донякъде ме успокоява. Притеснително е другото - въртящото магнитно поле ще индуцира някакви токове по пистите на предавателя. ПАЦО е прав, че тези смущения ще се насложат върху звука и върху картината, и там на земята ще има гърчове....
Надявам се обаче, че това няма да е сериозна пречка. Ако греша - ами ще търсим алтернативи. Като начало ще повикам неволята и ще се оплача на нея.....
Росимир Матеев
Матеев , диференциялна ли е линията , щото ако не е това ,че кабелчето е екранирано няма никакво значение тока тръгва по жилото минава през товара връща се по екрана и обратно през следвъщия полупериод, тоест екрана си е толкова активен колкото и жилото и тока индуктиран в него ще си смущава колкото си иска , в тоя случай екрана пречи само на паразитното излъчване от кабела , виж ако имаше и фарадеев щит...
Абе то ще си покаже, но не съм убеден че ще има проблеми с видеото по скоро обратното.
Точно такъв видео предавател не съм ползвал.
Досега сериозните ми проблеми винаги са били във приемниците на апаратурата и смущенията от видео предавателя.
Анатоли Бовянски
София
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)