Не съм вещ по стъклоплатите ...
Спецовете да кажат.
Не съм вещ по стъклоплатите ...
Спецовете да кажат.
Стоян Пулевски '71 набор.
И аз не съм вещ, затова питам, ама спецовете мълчат....ще импровизирам, пък дано се получи.
Облякох я със стъклоплат и епоксидна смола, мисля че стана добре, работата продължава, надявам се скоро да е готова...
Хубава вечер и успех на всички !
Сложи о-пръстен между горната и долната втулка иначе ще влиза вода.
Станислав Стоев
088 59 60 61 7
Благодаря на всички, които се отзоваха със съвети....
Последна редакция от GMateev; 17.06.2012 на 19:40.
Явно нещо темата не е интересна, в началото казах, че ми е първи такъв модел и очаквах коментари от вещи в областта на тези лодки...
Много грозно изглежда.Вадиха калъп от нея и боята се олющи.Това не и пречи да плува.Апаратурата е на 433MHz ,двете копчета от пред са за контейнерите.Като се натисне отваря като се пусне се прибира,червеното копче пуска прожектора и задните светлини..Серво мащинките са 15кг-мови.Спида е самоделка също.Корпуса е готов около 500мм пластмаса.Всичко е нахвърляно беше само експеримент .Миналата година 10-на пъти влиза във водата и се държеше добре.Влачи две въдици без проблем.А що се отнася за това дали разбирам,едва ли знам много,направо нищо.Има колеги които се занимават с това и им е бизнес ,те няма да кажат нищо (щото ние ще им изядем хляба).Много знаещи има,но има повече неказващи.
Това е за новия проект 1100мм подобна на твоята
Пламен Първанов
Ам пуснете малко снимки на лодките във водата, клипчета как плува и т.н. Живарници пълни с риба и лодката до тях да има стимул, некви големи риби с око като на ябълка, ако сте рибари излъжете ни подобаващо с някаква рибарска лакърдия...зарибявка си треба тука да се напълни окото, да подскочи сърцето на всеки рибар.
ПС: И моята рибарска лодка е на чертежа вече, но още и пиша заданието по което ще я дочертая та умувам доста сега над такива теми, къв мотор, къв винт, колко товароносимост, оптимални размери, и прочие такива неща който си трябват като точни имена и числа, дето не съм прочел още никъде какви трябва да са за оптимален вариант, а и мене ме е срам да питам щото да не ми кажат колко съм тъп...
Снимки на хванати риби не мога да пусна, защото не съм рибар, не си падам по това, но много обичам да готвя и да ям риба, и разбира се...
А иначе по моята има още малко за шкурене и после боядисване.
Ще ми е интересно да видя ти какво си замислил.
Успех !!!
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)