"Голямо пилене" ...колко да е голямо?5-6 часа и си готов... И да не забравиш да донесеш това "Мини" в Пазарджик...
"Голямо пилене" ...колко да е голямо?5-6 часа и си готов... И да не забравиш да донесеш това "Мини" в Пазарджик...
Станислав Христов
това от Петко си ги взел тези винтове нали
Ангел Вангелов
Savage Xss 4.6
Трябва да го донесеш ,обещал си ми да го покарам.
Иван Чанков
Ако идвам ще го донеса.
Станиславе, 5-6 часа на перка. За това време отливам цял корпус.
Тези дни успях да направя резбите на 3 перки, и също да поизпиля една. Скоро ще кача и снимки.
Неделчо Брънчев
Не можах да схвана какво ти е токова чудно, че един винт се пили толкова време....Все пак има да се оформят доста дъги и ръбове...а за баланса отделям поне час .. Неделчо, това ми е хоби и удоволствието идва от резултата от положените усилия и умения а не от времето необходимо за това
Станислав Христов
Винтовете, както казах по-горе, ги взех от Петко от Пазарджик. Накакъв златар му ги прави. И да уточня, това са само заготовки. Трябва да им се навие резба, да се изпилят, балансират и полират.
Неделчо Брънчев
Ето и обещаните снимки.
Ако проявяваш интерес, мога да ти кажа от къде да си купиш хубави инструменти.
Неделчо Брънчев
Те инструментите са ми най малките проблеми няколко пили и някой друг метчик и друго не ти трява въпроса е дали основната форма е леете ако да как с какво как се прави калъп .... или си хващаш едно медно кубче и почваш
Основната форма се лее. Естествено това може да стане и на CNC фреза.
Относно леенето на такива неща нямам никакъв опит, чесно казано не искам и да се занимавам, стига ми че си отливам корпусите сам.
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)