Здравейте, отскоро си взех нов модел 1/8 бъги електро. И искам да попитам има ли автомоделисти в Габрово и събирате ли се някаде да карате да покарам с вас защото само с 1 моио приятелче разкарваме моделите..
Здравейте, отскоро си взех нов модел 1/8 бъги електро. И искам да попитам има ли автомоделисти в Габрово и събирате ли се някаде да карате да покарам с вас защото само с 1 моио приятелче разкарваме моделите..
Лелееее... ама да взема да сложа малко снимки и клипчета, че колегите ще си мислят, че нищо не се случва тук през тези месеци
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Приятели,
малко вероятно е след тази седмица да има отново хубаво време
Хайде да направим една сбирка на поляната в Неделя 10.11.2013, от 10часа да речем...
Към 16:30 вече слънцето се скрива, та да имаме време да похвърчим!
Има ли други желаещи ?
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
За сега сме трима, и четвърти под въпрос.
Остава уговорката за 10 часа на поляната.
Трябва да се минава през Войново (покрай Дзали), надлеза е затворен.
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Привет!
Всеки който не дойде вчера да знае, че има за какво да съжалява
Времето беше страхотно и аз лично си изкарах много приятно. Направо бях забравил какво е да отидеш да покараш просто ей така за кеф и да правиш каквито зулуми ти дойдат на главата!
Константин Фъртунов
Мдааа...
Аз съм доволен, че най-сетне успях да си видя телеметрията в реално действие.
С нейна помощ установихме, че все пак има някакъв срив при прелитане зад електропровода.
Интересно ми стана защо сигнала се срива само на едно определено място (а бе в тая горичка да няма някое нло?), а не въобще над електропровода. Прелетях цялата му дължина и само на едно място се забелязва драстичен спад.
Вече ще се знае да не се тикат самолетите там
Доволен съм от FrSky предавателя и приемника. Закарвах модела на границата на нормалното възприятие и способност за управление и сигнала си е беше ОК!
То телеметрията било голям кеф
Все пак се надявам това да не е единствения шанс за фърчене до пролетта
p.s.
На отиване към поляната се шльопнах с джипа в едно яко тресавище в началото на поляната - непосредствено след като се отбих от пътя (идвайки от Дзали). А, че е такова кално хич не личи!
Добре, че ме тикат и четирите търкала.
На връщане установих, че ако се мине най-вдясно е сухо. Почти покрай оградата. Явно когато са копали за газта са потрошили нещо и сега баш на пътя си извира вода. Има някакви газови табла там . И ако се мине покрай тях и близо до оградата е сухо!
Последна редакция от smarty; 04.01.2014 на 10:06.
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Народеее... сбирка на поляната в 11часа днес 29.12.2013.
Незабравяйте, че идвайки от Войново (покрай Дзали) на поляната се влиза само от лявата страна на газовото табло близо до оградата!
В дясно е кално!
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Привет и честита нова година на всички!!!
Ние последна сбирка за 2013 г. вече направихме, но какво ще кажете този уикенд да наприм и първата за 2014 г.? Вярно че е хладно, но поне ще оветряме от празничните запивки
Константин Фъртунов
В момента 3 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 3 гости)