Търсачката много отдавна не работи.Пробвал съм как ли не ,винаги вади едно и също съобщение.Даже моите мнения не мога да намеря.
Търсачката много отдавна не работи.Пробвал съм как ли не ,винаги вади едно и също съобщение.Даже моите мнения не мога да намеря.
Пламен Първанов
То вярно, че форума стана "последна грижа на партията",
ама ако администраторите оправят поне търсачката, ще е добре.
Иначе - тегава pабота... до никъде... фоpумът става безполезен.
Стоян Пулевски '71 набор.
Търсачката работи лошо, защото има бъг в текущата версия. Ъпдейтването на форума към по-нова версия ще отнеме поне една седмица работа на 2-3 човека от ИТ отдела. Това ще струва поне 800-1000 лева като труд. Ти би ли се жертвал с такава сума в името на общото благо?
Алтернативния форум (modelistika.com) работи с морално остаряла и лимитирана като функционалност версия именно поради тази причина - няма кой да се бръкне в джоба и да финансира начинанието.
ПС: Не ми се сърди, но ако беше лесно и евтино, моментално щях да се разпоредя да бъде направено.
Росимир Матеев
Не съм наясно с нещата и се извинявам, ако е прозвучало грубо...
Изобщо не се сърдя на никой, изразих лично мнение.
Намерих временно решение за търсене в сайта чрез Гугъл:
В полето за търсене на Гугъл се задава site:modelist.bg (търсена дума или фраза) без скобите.
Защо продължавам скромното си участие в този форум???
Защото правилата са простички и ме устройват напълно.
Защото хигиената във форума се поддържа на много добро ниво (ако ще някой да го нарича и "цензура").
Защото форумът позволява директно качване на снимки и файлове.
Защото не се опасявам да препоръчам на синовете ми да четат темите тук знаейки, че няма да попаднат
на неподходящи за тях писания и простотии в различна форма.
Защото... така!
На фона на грозната конфронтация под формата на словоблудства, която цари в другите посещавани от мен форуми,
нямаща нищо конструктивно и позитивно в безмислените спорове, тук се чувствам комфортно!
Регистрацията ми е реална, а не с псевдоним. Познаваме се с доста моделисти.
Не се крия от никой и мога да си позволя лукса да НЕ доказвам каквото и да било на който и да е.
Във връзка с по-горното, моля администраторите на форума в удобно за тях време да ме осветлят
дали е възможен ъпгрейд на форума до по-добра версия за изчистване на известните бъгове,
за да стане още по-атрактивeн и за непишещите и ориентировъчното необходимо финансиране на това.
Иска ми се да съм наясно дали мога да си го позволя или ако има и други, подкрепящи идеята
и искат да се включат - да си поделим разходите.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)