Поздравления и да ти е честито моделчето надявам се в Габрово да го видим. И аз ще правя същия модел скоро и ще се помъча да го събера за 2 дена. И 1 въпрос с какво си го боядисвал щото и моя ще има нужда а си нямам никаква представа.
Поздравления и да ти е честито моделчето надявам се в Габрово да го видим. И аз ще правя същия модел скоро и ще се помъча да го събера за 2 дена. И 1 въпрос с какво си го боядисвал щото и моя ще има нужда а си нямам никаква представа.
Иван Чанков
Знам че вече лесно се намират всякакви боички ;акрилни,двукомпонентни и от добри - по-добри,само че разполагах с автоемайллак и го "наръсих" с пистолета .Бях го закупил за друга цел и беше останало известно количество. Наистина автоемайл лака е тежък ,но имайки предвид че съм използвал максимум 20 гр.изобщо не ме е грижа...Поздрави
Станислав Христов
Така или иначе после ще слагаш бая тежести едва ли са проблем 20 гр. И мерси за инфото...Поздрави.
Иван Чанков
Реших да довърша започнатото и с дремела разпробих всички отвори по корпуса
Размерите ,премерени от транеца : рул-55мм,винт-128мм, мотор- 325 мм
монтирах и мотора на рамата
Uploaded with ImageShack.us
с каноконлит фиксирах всички детайли ,тръбички и кабели
Накрая залепих всичко с едно забъркване на 20-30 гр епоксидна смола и ивички стъклен плат.
Станислав Христов
За 4 работни часа се получи това:
Станислав Христов
Е браво супер е. Много е як на външен вид в Габрово ще го видим и на вода как е , а може и по рано.
Иван Чанков
Какво стана с клипчето?
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)