Вятъра от перките ще го издуха...
Мисля да му вържа единия крак за генератора, а другия за хладилника, хем да му е по-близо бирата...
Майтап няма... цяло лято не можах да го изкарам на писта да летим
и сега като се присети и почна да троши наред... Не е убаво тъй, майна! Фащай симулатора!
Стоян Пулевски '71 набор.
Браво, Иво!
И моят манастир изглеждаше объркан, но когато ми връчат камбаната и ми кажат да я бия когато и както си пожелая, ми иде да курдисам още девет камбани и да ги бия до спукване, щото по-хубаво от това простата ми глава не знае.
Идната седмица ще публикувам развитието до тук по модела. Тя и работата не е много, на този етап ме спъват дреболии - крепежи, щипки, жила и прочие. Искам всичко да е скрито и да няма нищо стърчащо. Още мисля как да задвижа опашните кормила по такъв начин.
Георги Русинов
Аааа, нье! Твръдо НЬЕ! Нужни бяха години, за да намеря правилния начин за справяне с проблема. Искрено се надявам тази събота да ми се отвори пътя през Габрово. Ще имам няколко минути и имам желание да споделя. :)
То липсата на летене надхвърли година... Апропо, не е до симулатора. Всеки модел си има своите особености и... те се забравят. При такъв хангар е невъзможно да се поддържат нонстоп. Опитвам се, но очевидно вече не се справям. Ще редуцирам бройката за сметка на качеството. Китайските модели имат един недостатък - всеки си има някакви дребни кусури, които трябва да се помнят. А времето не прощава, най-вече на паметта...
Георги Русинов
В твоя случай ТИ си в точния манастир.
За хвъркалото както знаеш нищо не разбирам. Знам че 3D трябва може да се помести в рамка 200 х200. Другите строителни изисквания нямам идея дори не знам кой клас и правила. Малко е вероятно да се науча да го карам и идеята ми е да имаме и ние в БГ качествен модел 3D.
Вече съм направил компромис с крилата.
Преди да пратя сервата проверих куп възхвалени такива и ако не стават ще търся пак. Ако знам с кви обороти трябва се върти перката ще му се направи нов мотор ако този не е подходящ. Батериите са ясни ще бъдат направени каквито трябва.
Какво стана с продължението???
Цял месец ни вест ни кост!!! Чакам снимки......,ако има!!!
Успех!!!
Александър Илиев
Има кости! По-точно пукнати ребра...
Трябваше да съм на мото-сбирка на един язовир в Северна, но още стана фал още с тръгването. Паднах здраво с мотора и се понатъртих. Спукани ребра, натъртени коляно, лакет и рамо плюс лошо протрит глезен.
Вече съм ОК, но това е положението.
През уикенда ще има дългообещаваните снимки! :)
Георги Русинов
Уау... съжалявам за случилото се с теб ... чудех се 'що не се обади
~~ CARPE DIEM! ~~
инж. Мартин Марков
Явно тази година е много дървена. Толкова нещастия ни сполетяха че ..........
Георги оправяй се бързо и не ги мисли моделите.
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)