езвинявям се за качеството на снимката но с телефон толкова а това е само за показване на габарита кутията от карелията е 100мм
езвинявям се за качеството на снимката но с телефон толкова а това е само за показване на габарита кутията от карелията е 100мм
А какво всъщност има на тези снимки ? Аз поне, нищо не разбирам....
Самото название на метода на строеж ( адмиралтейски ) - трябва да ти помогне да го видиш .
Д. Цанков
това са ребрата на модела просто още не са придобили вид на изжлед след около една кофа стърготини ще заприличат но до тогава са още само куп дъски
Опитвам се да го разбера, че ми е интересно, интересен ми е и метода на строеж ( адмиралтейски )....
същноста на метода е да се построи модела точно както е бил строен някога нарича се адмиралтейски понеже единия борд е почти без обшивката за да могат да се използват като чертежи и да се виждат всички помещения артилерийски палуби и така на татък
и обикновенно това е десния борд но при мен няма да е така защото ще ми трябва почти една гора с липа и други видове дървесини
търкането продължава ама освен много трици друго за сега няма освен че започва да заприличва на нещо
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)