За сега още не сме го карали с купе, но ако ще слагаме такова, задължително ще пробием дупка за охлаждане. В момента купето дори не може да се захване. Благодаря за съвета!
За сега още не сме го карали с купе, но ако ще слагаме такова, задължително ще пробием дупка за охлаждане. В момента купето дори не може да се захване. Благодаря за съвета!
Неделчо Брънчев
Сега да се похваля.Днес пристигнаха амортисьорите от ибей.Ето линк за тези които се интересуват: http://cgi.ebay.com/Rc-Truck-Threade...ts_Accessories .
Това са.Много съм доволен защото със доставка до вкъщи 4 бр. излизат 77лв.А и са сини като шасито.
Ето снимки:
Ето съпоставка със стария.
Сега вече е готово за скачане без риск да се разпадне и влачене по земята.Сега е с 1см. по-високо.Би трябвало и гуми да вдига, защото с предишните като го оставя на земята и клякаше с 1см. задницата.С новите амортисьори не кляка и милиметър.
Препоръчвам ги на всеки.
Александър Иванов
Пловдив
Супер са да са ти честити и да не забравиш да пуснеш клипче. Да го видим как върви
Иван Чанков
Искам да задам въпрос към по-опитните моделисти.Имам проблем с пул стартера.Като дръпна в 90% от случаите не хваща коляновия вал, а се дърпа нато въженце на пружинка.Възможен ли е ремонт или ще трябва нов пул стартер.
ПС:Съжалявам ако повтарям нечие запитване.
Благодаря.
Александър Иванов
Пловдив
Има 2 варианта!(от това което аз знам)
1-вия - модела като го палиш и като дръпнеш пула той припалва и ти не го усещаш че го палиш!
2-рия - еднопосочния лагер да е заминал. Той се намира точно на вала!
Илко Щирков Варна
Понеже джантите са от малко смотана пласмаса, се наложи да направя шайби, които да се поставят преди гайката за затягане на гумата. Изработих ги от карбон.
Както вече знаете, пул стартера се прецака, за това сложих приставката за рото стартер.
също така от старият вентовер, който се прецака, направих стартер
Вече моторчето пали още по лесно.
Неделчо Брънчев
Стартера върши чудесна дабота. Днес изгорих около 250мл. гориво. Почти настроих двг-то и сега леко вдига предни гуми. След малко пак ще се кара.
Неделчо Брънчев
колега имам същия модел имай в предвид че дифовете са много кекави а частите са зор скоро ще пусна темичка с случката иначе е весело с повечко мощност , та за дифовете на ел не устискаха хич,/наложисе да ги сменя
Стоян Стоянов от Ямбол
кара carson THOR 10 конверсия в ел и СТЦ 44in.
Много бих се радвал ако споделиш опит.
Неделчо Брънчев
с удоволствие но снимковия материал е доста и нямам тези дни възможност имая в друг форум темата се казва от нитро към ел раждането на франки от 4 марки и пет модела части има в него и доста моя изработка ,при есенното почистване и профилактика ще нащракам снимки кое как съм променял и доработвал .иначе резултатът е повече от полувин сезон без аварийно каране без много пазене а като ти гледам гумите по снимките са като нови мойте почти свършиха
Стоян Стоянов от Ямбол
кара carson THOR 10 конверсия в ел и СТЦ 44in.
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)