Табелката с стартовите номера е 80/80 мм ,бял фон с черна цифра от двете страни,височина на шрифта 70 мм. А лизензния номер от федерацията е залепен на модела с черни букви/цифри височина 20мм на бял фон.Пример: BG 123
Табелката с стартовите номера е 80/80 мм ,бял фон с черна цифра от двете страни,височина на шрифта 70 мм. А лизензния номер от федерацията е залепен на модела с черни букви/цифри височина 20мм на бял фон.Пример: BG 123
Последна редакция от steysi_gb; 14.04.2010 на 14:02.
Станислав Христов
И аз не знам точно но Бати Тошко (Тодор Стоянов) ми каза че трябва да са минимум 8 на 8см.
Иван Чанков
Опс извинявам се не видях втората страница.
Иван Чанков
Неска пробвахме модела беше супер ,добре вървеше и нямаше произшествия което е най важното ето и малко клипчета
http://www.youtube.com/watch?v=MnA10F6KSbI
http://www.youtube.com/watch?v=SF7XirrKtuI
Иван Чанков
Браво!Добра скорост показва с тези Лифе акумулатори. Имах притеснения дали с напрежение 9,9 и оригинален винт К29 мотора няма да "изпуши".Правил ли си корекции по перката?
Станислав Христов
Говорих с Иван, след като пусна лодката и каза че мотора, контролера и батериите са били напълно студени. По перката едава ли е правил промени.
Станиславе, явно водната риза си върши добре работата.
Последна редакция от de_kata; 15.04.2010 на 19:20.
Неделчо Брънчев
Мнго готино върви модела,на винта са му махнати стърчащите гадости от отливката и нищо повече,
добре ще е да изместим тежестта малко назад,че много гази,иначе върви идеално.А да те питам,колко минути изкара засичахте ли?
Не засичахме но повече от 10 бяха другия път ще засека аз събота или неделя пак ще я пусна сигорно. А колкото до мотора всичко беше стодено аз мотора го намазах с термо паста и оставих ръбче на входа за охлаждането.
Иван Чанков
Браво, скоростта е много добра. С какви батерии си карал модела на клипчето? Винта стандартен ли е или е усилен?
Димитър Пенев
с лифе батерий,винта е 29 мм
Иван Чанков
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)