ако питаш мен...., това не е т-рекс,а сторм
ако питаш мен...., това не е т-рекс,а сторм
ясно,заприлича ми и съм се заблудил:)
Евгени Екимов
само основната ос не става от т-рекс.кита е много хубав,оборудването незнам защото само вися ,но мисляь че си заслужава 300 долара.
обмислям някакъв бартер щото ми е голям и немога да го взимам докато съм в чужбина.а и трябва все да ходя някъде на широко да карам и за половин година е летял 10 пъти.
поради огромния интерес към темата реших да я разнообразя със снимка на новия ми хеликоптер Приложение 1118 в ляво.
Последна редакция от Nikolay; 13.06.2010 на 20:14.
Здравейте хелиманиаци,реших и аз да си покажа моделите,надявам се да ви харесат.Фюзелажите,лопатите,ските и много други неща си ги изработвам сам.
Последна редакция от Julita; 17.06.2010 на 15:10.
Харесват ми .
Можеш ли да разкажеш, по каква технология правиш лопатите. (стига да не е строгосекретна, разбира се)
Неделчо Брънчев
Не е секретна,а малко сложна работа,отнема изключително много време.Просто трябва да разрежеш малко оригинални лопати от различни производители и сам да се сетиш как са правени,но това е най малкото,защото има много други неща които трябва да спазиш.Аз съм набелязъл 3 различни центъра на тежеста в една лопата,но от друг производител тези отправни точки са малко по различни,просто опит,грешка и си правиш изводите сам.Единствено с материалите не трябва да има опит,грешка че става лошо.Иначе самата технология си е като да отлееш едно тяло за......нещо летящо.
Юлиян Нейчев-Варна тел.0888-319 387
Това с разрязването и аз го правих . Все още не съм се наканил да направя калъп на лопата.
Какви материали използваш?
От моите наблюдения, производителите използват разлочни сърцевини фибран, дърво, вероятно има и други. Някои слагат карбон по цялата лопата, други само на атакуващият ръб. Няки ползват 50гр стъклен плат а други някакъв по-дебел от рода на 160гр.
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)