Ааа, знаем, знаем! Да наберете малко ябълки другия път и да почерпите! ;) Ако не ви хванат, разбира се!
По данни от разузнаването е имало организирани масовки на още 3-4 места, ама се крият мишоците.
Нашата група ходи или в Белозем, или на Раковски поради две прични: липсват опасно летящите елементи и е равно. Последните две седмици сме твърдо на Раковски, заради мен и адаша ми (Донсузов). Трябва ни гладка, асфалтова писта. Той заради малките гуми, а аз заради твърде малкия модел.
Следващата събота ще се подвизавам около Ловеч. Ако има желаещи за среща и полети (само че с организация и културно), моля да ми пишат ЛС! Ако всичко се нареди и времето е хубаво, ще съобщя мястото и координатите на всеки поотделно. Ако има желаещи от Левски - мога да осигуря 1-2 места в колата!
Георги Русинов
Едно не много добро видео от днес. Проба на новата камерка... има проблеми за отстраняване. :) Надявам се следващото да е по-добро. Предупреждавам, звукът дразни!
Георги Русинов
Да се чувстват поканени и добре дошли всички (от Пловдив и не само), които досега не са посещавали редовните ни сбирки утре след 11:30 часа.
42.293834, 24.94935 - началото на пистата. За справка по телефона - 0898788282.
П.п. Стига да е хубаво времето...
Георги Русинов
Още едно клипче от въздуха:
Георги Русинов
Утре го дават 12 градуса. Има ли желаещи за Раковски?
Георги Русинов
По предварителна нагласа трябваше да снимат две камери и после да се монтира. Но и двете камери дадоха фира... От вибрациите и скоростта и двете се скапаха. Едната умря, а втората отлепи микрофона... Ето какво се получи от втората:
Този път имахме гости - Неделчо и Алекс. С Неделчо правихме "ластици" на самолет и количка. :) За съжаление предната камера не е успяла да заснеме дръпките. :) Установихме, че неговата количка е по-бърза от моя самолет. Другият път ще съм с по-бърз самолет. :)
Георги Русинов
Здравеите хубави хорица! притежавам хели 6сн. и ще се радвам ако ме приемете при вас за да ми покажете някои нещица новобранец сьм
Последна редакция от stoqnkoto; 06.02.2011 на 22:28.
Йордан Манчев
Винаги си добре дошъл!
Събираме се всяка събота на ССА площадката в Раковски. Напоследък мислим за по-близка алтернатива. Ще съобщя, ако променим мястото. За повече информация - 0898788282. Обикновено петък вечер става ясно дали ще се събираме. Зависи най-вече от времето.
Можеш да ме откриеш и на скайпа със същия никнейм.
Георги Русинов
БЛАГОДАРЯ за гостоприемството ! Ще се вьзползвам от всяко ВАШЕ обяснение. Дано времето е с нас
Йордан Манчев
В момента 3 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 3 гости)