Дай снимки....
смятам да го изтаркам достатачно и да нанеса още поне два слоя смола щото ми се вижда прекалено танко
http://kvalitet-21.com/sport/shop.php
Влез и разгледай.
саитовете съм ги разгледал даже избрах апаратурата и сервото само незнам за мотора и контролера евентоално и винта така по размерите на корпуса някои ако може да ме напъти а саита е hobbyking и нещо за него да ми кажете доволни ли сте за колко време идва поръчката.....
Откровено казано голям оптимист си. Явно имаш голямо желание да направиш нещо, но ми се струва не си наясно какво точно искаш и на къде си се запътил.
Предлагам ти простичко да обясниш какво желаеш да направиш и с каква цел го правиш.
Това което видях в първия ти пост беше FSR-V, което е модел с ДВГ. По нататък иде на реч за мотор с контролер.
Сигурен съм, че всички тук ще ти помогнат много. Просто изясни това което искаш.
Димитър Пенев
аз съм наченаещ ,случаино се зарибих като гледах едни клипчета в vbox7 и от там се почна, намерих форумите прочетох почти всички мнения и почнах да тарся някакви чертежи за модел за това писах FSR-V тогава незнаех че са двг хареса ми визията и така видях че никои не пуска и не дава чертежи и от снимки и прочетеното от форумите реших да си измисля модел .Като за наи лесно за мен реших да направя модела от картон и след това да го облепя със смола и стъклоплат след много часове рязане лепене и шкурене сътворих това което се вижда а картона смятам да извадя по следния начин просто да го напалня с вода тои ще се казкашка и с малко шкурене ще го остраня незнам дали съм на прав път но горе долу ми се получава ,сега това което правя мисля че е еко мини поне така го оприличавам аз.Деивуда мисля да го изработя от трабичка (термореле на боилер) а ост от електрод за втулки от тефлон, винт още несъм намерил защото незнам какъв ,руля още не съм го измисел как да стане нямам си и на предтава с какви размери трябва да е но и на него ще му доиде реда. Апаратурата ще е тази http://www.hobbycity.com/hobbyking/s...idProduct=9042 и сервото http://www.hobbycity.com/hobbyking/s...dProduct=10976 незнам дали са добри щото не разбирам за това оставям на вас тази част имам един мотор мисля че е четков от ( автоматична антена за кола)ще пусна снимки и на него но мисля че е голям и няма да стане 12v е но незнам оборотите другите всички елементи които трябват макета да потегли са ми неясни контролер мотор батереи (електрониката) в смисъл незнам по какъв критереи се избират и за това моля вас да ми помогнете във избора модела няма да е за състезания поне за сега де ,нещо като за първия ми модел .Който с каквото може да помага ако ви се занимава естествено ,таи ли иначе модела ще си го направя по един или друг начин но друго си е да взимаш опит и знание от можещите и знаещите .За сега толкова от мене утре снимки на полу готовия корпус и моторчето да си кажете мнението
странна работа е тука в този форум като гедам е наи посещаваната тема а никои не споделя,дава савети критикува или каквото е да било освен да се хвалят кои какво си е купил.Запалих се по моделизма но като гледам на къде вървят нещата ....Имам един колега които употребява израза "престави си че си първия дограмаджия " когато питаме колеги и не ни помогнат . тука маи е същата работа аз съм първия моделист и сам трябва да го измислям .Благодаря на хората които се опитаха да ми помогнат .ще се опитам поне да завърша този модел ... ТЕМАТА ЗА ТРИЕНЕ
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)