Лого номер 2 .
Присъединявам се към коментара на Васил .
Лого 1
Лого 2
Лого 3
Лого номер 2 .
Присъединявам се към коментара на Васил .
Нова версия, включваща проверка за този етап.
Светослав Матеев
Един глас за лого номер 3 от мен.С това лого се показва. как се започва/с молив и четижна дъска/моделизма....Всеки знае с готови модели!!!
Мисля, че най-добре е показана идеята.
Последна редакция от sa6o; 23.08.2012 на 10:47.
Александър Илиев
Присъединявам се към мнението на Сашо.
Смятам че това най точно показва същността на хобито ни.
Така че Аз съм за номер 3
Анатоли Бовянски
София
И от мен един глас за №3 , идея = хубаво ... начертана и оразмерена = прекрасно .. изпълнена и покриваща поне на 90% проекта = мучо густо cheers:
Helmesi Agilery ¶ ¶
Лого номер 2
Гласувах за първото лого, въпреки, че ми харесваше и второто. Второто лого е много претрупано и това по принцип в един бъдещ момент ще доведе до проблеми, но като цяло ще затормозява хората. Опита ми показва, че колкото е по-просто едно нещо е по-добре.
И аз съм съгласен,че лого №2 е малко претрупано и се спирам на № 1,макар,че показва само две "спе-
циалности" от форума,но за мен са основни.Да ме извинят останалите.Поздравявам конкурентите и чес-тито на първенеца!
Христо Мавродиев
Лого номер две показва характера на форума и основно, факта, че става дума за авто,авио и корабомоделизъм, както и елемента с радиоапаратурата, като същевременно е стилизиран и не е многословен. С няколко щрихи дава пълна информация за съдържанието дори и за напълно непосветените.
Подкрепям лого номер 2.
Успех на всички и нека по-доброто победи!!!
Станимир Станев
Нека бъдем толерантни и да се забавляваме!!!
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)