Последна преработка
Последна преработка
Здравейте на всички потребители и участници във форума. Поздравления към създателите на сайта за организирането на конкурс за ново лого на сайта Ви. Споделям и аз нещо свое, като преди всичко искам да отбележа, че Вашето старо лого ми харесва. Първо защото се връзва изцяло с визията (темплейта) на сайта ви, второ защото цветовете са приятни за окото и трето, защото шрифта е достатъчно четивен. Затова изцяло съобразила се с тези неща, моята идея е да изглежда по-завършено, по-подчертано и леко осъвременено. Ако харесата идеята, мога да предоставя необходимите файлове в оригинал, за да ползвате логото безвъзмездно за бъдещи проекти и други цели на форума.
И накрая, но не на последно място, пожелавам успех на всички български моделисти ( малко по - специално за клас f2b ), които ще вземат участие в световното първенство в Пазарджик този месец.
С уважение Татяна Узунова
С риск да си привлека негативно отношение, искам да отбележа, че за едно лого ключовата дума е разпознаваемост. Ако логото не е запомнящо се, то не "работи". Също така логото трябва да описва максимално точно дейността на компанията за която е предназначено. Нищо лично, но сегашното лого по никакъв начин не е запомнящо се, дори ми е безлично.
Освен това ми е непонятно защо хората обясняват какво са искали да изобразят с логото си. На всеки потребител ли после ще трябва да се обяснява каква е идеята вложена в графичния елемент? Или се разбира или не.
Това е моето преработено предложение. Надявам се да ви хареса.
Последна редакция от petarlp; 02.08.2012 на 16:49.
Здравейте, това е моето предложение за лого.
В момента 6 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 6 гости)