Точно за тях става на въпрос, като се орентират обратно полярно в пространството мисля ,че ще стане, другия вариянт е да се закрие едната половина на сензора с нещо непрозрачно за инфра червенара светлина примерно алуминиево тиксо...
Точно за тях става на въпрос, като се орентират обратно полярно в пространството мисля ,че ще стане, другия вариянт е да се закрие едната половина на сензора с нещо непрозрачно за инфра червенара светлина примерно алуминиево тиксо...
Обещавам да ги потърся
Местех си офиса преди месец и нали се сещаш че всичко е зипнато не ми се говори, а трябва да имам десетина бройки някъде.
Анатоли Бовянски
София
благодаря още веднъж , то и аз ще си търся тук де
Ето я и платаката на дъното:
Разработена е с цел да може лесно да бъде повторена и от начинаещ моделист , дебелината на шините е 0.8мм , платката е еднострана , само с десет резистора с нулево съпротивление(мостчета).Рзмерите са 100/70мм, куплонзите за сензорите са ориентирани съгласно посоката им на работа...Свел съм до минимум СМД компонентите отново с цел за лесна повторяемост...Като доработка съм сложил и БЕК ..
Последна редакция от ПАЦО; 19.08.2011 на 14:26.
ПАЦО,
Някаква информация за цената на голите OSD платки, за които те питах?
Николай Арсов - дърт авиомоделист от 1967г.
Изчакай малко да пусна моето и ще те уредим...
Момци,
Току що попаднах на информация, която предполагам, че ще представлява интерес. Това е сравнителна таблица на контролери за стабилизация на полета на различни производители, с отворен код, любителски и др. С единичен клик на мишока получавате линк към източника. Можете да си дръпнете таблицата в различни формати.
https://docs.google.com/spreadsheet/...Hc&hl=en#gid=0
Николай Арсов - дърт авиомоделист от 1967г.
Ето окончателният вариянт на дънната платка, индикация и триосев акселерометър.
Останаха само жироскопите, но за сега нямам отговор от американците.
Последна редакция от ПАЦО; 21.08.2011 на 19:48.
В момента 4 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 4 гости)