Остават само 3 дена до края на света и ако ще обсъждаме някакви идеи как да си спасим моделите - сега му е времето.
Интересно съвпадение е, че рождения ми ден също е на 21 декември. Тоест ще ми се наложи да празнувам по време на КРАЯ НА СВЕТА.
Остават само 3 дена до края на света и ако ще обсъждаме някакви идеи как да си спасим моделите - сега му е времето.
Интересно съвпадение е, че рождения ми ден също е на 21 декември. Тоест ще ми се наложи да празнувам по време на КРАЯ НА СВЕТА.
Росимир Матеев
Точно сега съобщиха ,че фотонния пояс,който ще пресечем ще донесе три дневна тъмнина. Треперете и чакайте 21 12 2012г. 10 часа московско време- така казал тибетския гадател.
Момци, не ,че вярвам ,но така се говори в блоговете за сериозни хора. Да не си помислите ,че ги чета- просто брат ми ги препраща и облъчва. Та стягай те се. Аз имам 5 куб. дърва 10 л. ракия и50л. вино. Консерви бол. Само чакам.
Мисля си, че дори и да имаше нещо сериозно, в никакъв случай нямаше да ни кажат, за да не изпаднем в паника и да не им объркаме плановете за спасение на "избрани" хора.
Росимир Матеев
Ако стане екстра Коледа ще бъде и много гостита ще има - тъмно и само пиене и мезета. Няма телевизия ,жени и само приятели и само три дни и почти като малка ваканция.Мечтиииии.
Послучай празника на руските енергетици - 22 декември, те отговорно обещаха след края на света
да включат всичко отново на 23-ти, некъде докъм след обяда, като се поосеферят...
Стоян Пулевски '71 набор.
От ХобиКинг обявиха че ще работят и след края на света така че свиркайте си ;)
Поздрави,
Христо Григоров, Бургас
Освен да си купим по няколко от руските комплекти за края на света но без въжето !!!!
Петко Петков 0877211595
www.buggyfly.com
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)