Относно колелата. Има някакво биене, но трябва да видя в движение как ще е, като монтирам ESC-то. Мисля първо с тях да пробвам как ще е и тогава ако са зле да вкарам Align.
Иначе моят жироскоп е Assan и на 450-ката ми се държи просто перфектно. Само един единствен път отказа изобщо да запали, но на другият ден се оправи по незнайна за мен причина. Иначе опашката не мръдва там. Ще видя на 600 как ще е...
От известно време Васето (varosi) си лети с неговия, а аз миналия четвъртък направих своя първи полет с моя 600. Ще пусна тия дни снимки да коментираме жичкаджийството :)
Иван Раленеков
Ето и клипчето от вчерашното висене. Освен, че едно от сервотата не центрира всеки път и зъбаците са си оригиналните (т.е. на HK), има и още един звук, който не мога да го хвана откъде е. Васето също го забеляза вчера... Но лети страхотно!!!
Иван Раленеков
Привет и поздравления за хелитата с пожелание за много безаварийни полети :)
До няколко седмици чакам и моя кит на HK 600GT да пристигне. Нямам много опит с този клас хеликоптри и като цяло съм нов в това хоби . До сега летя с 450 ка и предполагам че ще срещна доста трудности при оборудването на хелито след неговото зглабяне за което се надявам да помагате :)
Слави Чорбанов
София GSM: 0889 290 525
А пък според мен ще го сглобиш още по-лесно. Толкова е голямо че изобщо не се чудиш къде да напъхаш електрониката. Взе ли си и малко резервни части от тия дето се чупят най-често ?
Поздрави,
Христо Григоров, Бургас
Здравей,
надявам се и аз да е по лесно поради по голямите размери . Относно резервните части , ще поръчам заедно с електрониката :)
Слави Чорбанов
София GSM: 0889 290 525
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)