Е след толкова информация,вече всичко зависи от мен самия.Нямам търпение да го направя,но ме налегна работа,да му се не види.
Благодаря много.
Поздрави!
Е след толкова информация,вече всичко зависи от мен самия.Нямам търпение да го направя,но ме налегна работа,да му се не види.
Благодаря много.
Поздрави!
Имам една неяснота!?
На задната 4мм част от вала са две втулки,нали така?
Външната към перката със стоманената шайба и задната с малко по-голяма хлабина за успокояване на вала.
А как се прави успокояването на останалата 2мм част от вала?Все пак това е около 25см.дължина до карето на мотора.
Дано не досаждам,но поне си казвам директно когато не знам.Дори не съм и виждал на живо!
До колкото разбрах правиш МОНО и обясненията за МОНО не за ЕКО !!! Там е различно .
Целия вал е 4 мм , задната втулка е плътна, но да се върти леко вала. Предната втулка с голям луфт - на предниния край на дейтвуда , към мотора. 2мм вал е за ЕКО, на МОНО ще превърти или ще се скъса.
Резбата на вала да не бие и да не е крива !
Винта ако е фимен и балансиран ОК, но ако е правен да се балансира добре.
Моят корпус е точно като този тук
http://www.rennboote.net/html/module...id=656&forum=3
Реших да не преоткривам топлата вода и да копирам цялото изпълнение,нали съм начинаещ.От тук съм взаимствал и дейдвуда само вместо лагери слагам втулки.
Разбира се ,че съм склонен да вярвам на опита ти nenovvv и ще го направя така,както си го описал по-горе.
А може ли да съм определил грешно класа на този корпус и да не е МОНО??
Благодаря за съветите!
Поздрави!
Да това си е моно.
И както гледам си на път да откриеш топлата вода със замяната на лагерите със втулки.
За да работят втулките им трябва определена хлабина коментирана в предните постове. Само че моното се различава от ЕКо по полупотопения режим на работа на винта. По моите скромни разбирания хлабина от 2.5-3 стотни от милиметъра е нежелателна. Така че бих те посъветвал да сложиш лагери (качествени за работа в агресивна среда).
Последна редакция от Иво горанов; 08.06.2011 на 00:01.
Може ли да пипитам коя е най-подходящата смазка за тези тефлонови втулки. Мерси. Подходящи ли са тези силиконовите.
Малко по-горе е писано относно смазването!
Модела ми в клас Еко Старт е без дейдвудна тръба...един гол вал..и накрая кронщейн с втулка за мое очудване след многото стартове,луфта между нея и вала не се е променил.Tова е така,защото вала е студен и водата минава през зоната на триене....С усмивка си спомням теорията на емблематичен габровски моделист от близкото минало:"вода смазва-кал гресира"....и наистина е бил прав..
Последна редакция от steysi_gb; 11.06.2011 на 11:15.
Станислав Христов
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)