Венци, смело може да се каже, че ти вече си в групата на експертите. При това го постигна за много кратко време. Време е Тарек да започне да се притеснява, че някой може да го настигне и изпревари.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
Венци, смело може да се каже, че ти вече си в групата на експертите. При това го постигна за много кратко време. Време е Тарек да започне да се притеснява, че някой може да го настигне и изпревари.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
Росимир Матеев
ХА ХА ХА :) ясно ясно разбрах това заради почерпка ли е ? :)
Венцислав Петров www.telnet.bg
Не е от пиенето. Фактите го показват. Е скромността краси човека, ама чак толкова красив не се стреми да ставаш
ПОЗДРАВЛЕНИЯ !!!
Димитър Пенев
Ето ме с on head камера
Здравейте приятели!
Благодаря на Росимир и габровкия клуб за поканата днес. Вчера за съжаление ми се прецака мотора на моя тирекс 700 и за това реших да пропусна, а и тук нашия клуб имаше сбирка на ресенското летище и се събрахме. Имаше няколко нови модела за облитане и малко за косене :) ето клипчета от днес:
А аз днес направих първите си смели експерименти с вдигане на хеликоптер на 20-30 метра и с първите си нескопосани опити за превъртане през глава и някакви други жалки движения и подмятания. Има клипчета на 2-3 полета, но ме е срам да ги покажа. Иначе съм много горд, защото това го направих с 450 (и трите 500 се оказа, че имат някакъв проблем, а на 600 бях забравил апаратурата) и освен това го направих при сравнително силен вятър. И най-важното - нямаше крашове и хелито си го прибрах здраво у дома.
Може всичко това да е нещо много дребно, но за мене това си е една голяма крачка в преодоляването на страха и горещо се надявам, че сега вече ще се отприща и в следващите седмици вече ще се получи и нещо по-сериозно за показване.
Росимир Матеев
Венци, браво , новия капутаж е екстра.
Росимире, кво има да ни е срам, не сме на състезание-казвайте да видим в крайна сметка все сме си наши хора.
Евгени Екимов
ето нещо от гергьовден. има и още материали, но не съм ги събрал
здравейте колеги
ето несщо от мен днес
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)