Ами то годината я открихме още миналата събота ама в неделя май няма да можем да дойдем.
Ами то годината я открихме още миналата събота ама в неделя май няма да можем да дойдем.
И аз отпаднах от келешлък.
Това са резултатите от каране с адски несъобразена скорост, в мрачно време, на пресечен терен, с нищо неподозиращи дървета по него.
Счупеният носач, който бях закърпил е вече отпран изцяло, като компания му прави капачката на единия амортисьор. За щастие нови носачи на RPM пътуват от отдавна през Голямата вода. Лошото е, че не бях предвидил амортисьор в плановете и май ще се мятам на едни Traxxas Big Bores да ми е мирна главата ...
П.П. Неделчо, трябваше днес с теб да ходим по светло да караме. Тотално сглупих в тази тъмница без осветление ...
Борислав Димитров
Пловдив
Traxxas T-Maxx 2.5
Носача ще може ли да се оправи?
Имам пълен комплект амортисьори от МТА4, така че премери колко са дълги твоите и ако имаш късмет, ще можем да пригодим нещо.
Неделчо Брънчев
Никакъв шанс, вече е разцепен на 2 места и липсва парче. Ще си чакам новите и ще си блъскам главата ...
Цяло чудо е, че няма по-сериозни щети, голям звяр излезе ...
Борислав Димитров
Пловдив
Traxxas T-Maxx 2.5
И между другото имам и комплект резрвни носачи за МТА4, ако искаш утре ела на пистата, а аз ще донеса моите резервни части.
Аз днес също счупих частично предният носач на ревото, но ще може да се залепи без проблеми.
Неделчо Брънчев
Сигурно няма да успея да се класирам, защото го разглобих почти целия и го зарязах така в офиса. Сутринта сигурно ще ми е сънено за сглобяване, пък и ти няма да имаш много време утре. Другия път на спокойствие ...
Борислав Димитров
Пловдив
Traxxas T-Maxx 2.5
За другата седмица в сабота или в неделя,още не се знае точно,всички на пистата.Да сте готови и здрави.
Идните събота и неделя, няма да мога да дойда в Труд. Имам за учене....
Неделчо Брънчев
За тези идващите събота и неделя,някой.
Тази седмица има някакъв шанс да ми дойдат носачите и да се появя да тествам RPM колко здрави ги правят
EDIT: Вече са монтирани, т.е. ще гледам да се появя.
Последна редакция от Shades; 17.01.2011 на 23:01.
Борислав Димитров
Пловдив
Traxxas T-Maxx 2.5
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)