Такива шатри видях в практикер в Атина на изхода за Коринт.Струваха 103 евро.И до сега ме е яд че не си купих на момента.Мислех да я взема на връщане но се върнах по друг път,а от години си търсех такава.
Такива шатри видях в практикер в Атина на изхода за Коринт.Струваха 103 евро.И до сега ме е яд че не си купих на момента.Мислех да я взема на връщане но се върнах по друг път,а от години си търсех такава.
Още не съм купил, защото количествата от двата линка са изчерпани. Ще изчакам да видя какъв е твоя модел. Запазвам си два броя. Дано платнищата да са хубави.
Росимир Матеев
Това се оказа много необходима принадлежност преди няколко дни.
Служи за сваляне на модели приземили се на високи дървета. Колегата държи този инструмент да е в багажника, когато ходим да летим.
Димитър Пенев
По молба на Нико:
Продава се в магазина на Ники - http://rchobby-bg.com/ , но не е обявен в онлайн-магазина. Можете да си го поръчате като му се обадите по телефона! Аз съм първият, който използва този куфар за апаратура и ми допада много (прозвуча малко самохвално...). Видях го в магазина и веднага го харесах. Компактен, здрав и с много възможности за разпределяне на мястото вътре. Цена по спомен - около 35-40 лева. Идва с ремък и преградки, с които може да се импровизира.
Последна редакция от ajcinema; 27.11.2010 на 11:09.
Георги Русинов
Ти ли си изрязал тези прегради, или така си идва?
Иначе е много готин. Ще си взема 2-3.
Росимир Матеев
Куфарчето идва в комплект с преградките. 2 големи и 4 малки, ако не се лъжа. Можеш да си конфигурираш сам вътрешното пространство, чрез преградите и специални улеи в тях и по стените на куфарчето. Джобчето за инструменти се маха само с едно движение. С куфара вървят ключета и ремък за носене на рамо.
Хареса ми заради много малкия си размер и здравината. Аз допълнително сложих само едно парче микропореста гума, за да уплътня предавателя. Поръчал съм си лазерно изрязан плътен дунапрен, но още не е дошъл.
При следващото ми идване ще го взема.
Последна редакция от ajcinema; 28.11.2010 на 14:33.
Георги Русинов
В момента 7 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 7 гости)