работи ли този форум-питам щото не съм много наясно , а никой не отговаря, та да не би да е затворено...?
работи ли този форум-питам щото не съм много наясно , а никой не отговаря, та да не би да е затворено...?
Форума е чисто нов (на 2 месеца) и към момента все още има сравнително малко регистрирани посетители. Хората все още не знаят за този форум. Ежедневно обаче се регистрират нови и нови посетители и с това темпо до 6-8 месеца ще настигнем МОДЕЛИСТИКА по брой активни посетители (и респективно по брой мнения на ден).
МОДЕЛИСТИКА съществува от 50 месеца и за това време има средно по 111 нови теми на месец. Нашия показател е 110 нови теми на месец. Тоест същото, но с 5 пъти по-малко потребители.
При МОДЕЛИСТИКА има средно по 1745 нови мнения на месец, а при нас са само 682. Тоест 3 пъти по-малко, но активните ни потребители са 5 пъти по-малко. Следователно нашите активни потребители пишат около 2 пъти повече мнения, отколкото активните потребители в МОДЕЛИСТИКА. Ако това темпо се запази, само след 4-5 месеца в нашия форум ще има повече мнения от МОДЕЛИСТИКА.
Това са сухи цифри и все още е рано да се правят някакви прогнози за бъдещето. Определено обаче е факт, че нашия форум набира популярност с много бързи темпове.
Росимир Матеев
а извинявам се, ама понеже пиша -пиша и нищо, а то си имало причина.
Няма да се разсърдя ако изтриете темата , защото така или иначе при сегашните отговори се обезсмисля.
Сори още веднъж.
Какво искаш да ти отговорим? А ти на какво отговори?
Комуникацията трябва да е мнигостранна.
Ми нали съм попитал в три теми някой неща-прочете ли преди да се обадиш?
Да, не само тук...
добре , добре-разбрахме се.Давай нататък
Няколко дни във форума имаше застой просто защото всички бяхме в Казанлък ........
Росимир Матеев
Г-н Матеев как ви остава време да се "грижите" за тези форуми
междудругото не знам защо така и не ми обърнахте внимание на предложенеито раздел самолети да бъде разделен на ДВГ /електро и RC/ кордови? Или поне само 1-вото. Така се мешат електрички, ДВГ, кордови, свободнолетящи, планери и т.н. Прихелитата също може би трябва да има раздел ДВГ електро но там не етолкова фатално защото разновидностите са по-малко.
Да си призная и аз посещавам по рядко вашия форум но се надявам скоро да стане по интересно в съответствие с предвижданията.
Габриел Димитров
Варна
Нещо пак се умълчахте. Защо така?
Неделчо Брънчев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)