Успех в облитането!
Веселин Щ.
С кеф си направен, с кеф си живей!
Облетях Яка миналия ден. С мен нямаше никои затова няма клипче и снимки. Накратко отчета, отлепи на трети метър от земята въпреки че поляната пак беше обраснала със 50-60см. трева за по малко от месец след косенето. Добре че мотора е мощен та по време на излитането и като косачка стана . Излетях го с малките отклонения на клапите, с тях лети почти като тренер бавно, плавно, и мазно. Направи ми приятно впечатление по време на полета факта че при дадено докрай вертикално кормило с ход от по 45мм.=45 градуса модела не се накренява изобщо и няма нужда от подпиране с елерони, или с хоризонтален стабилизатор. Просто си завива като влак по релсов завой без да си променя и височината дори. На следващите полети ще опитам да направя и клип.
Днес след много пропуснати дни заради дъждовете се оказа суперски ден за полети. Скъсах се да летя с този малкия ЯК-54 като направих над 20 полета и общо време във въздуха над 2 часа. Модела е просто супер, и е достоен заместник на предишния ми тренер за пилотаж и акробатика! Клипче няма щото бях сам, но поне щракнах една снимка като го миех от рицина след полетите.
Браво за поправката и за успешния полет!
Много ми се ще да видя плановете и снимките към темата дали е възможно?
Добавено: темата е доста стара към днешна дата, но се надявам да я видиш.
Съжалявам за краша ... а разбра ли се защо е блокирало управлението?
От известно време ми се върти една идея, та реших да я споделя - дублирано управление с два независими приемника работещи на различни честоти (различни бандове). Остава въпроса как да се обедини информацията от приемника и дали това е добра идея?
Снимките ги няма, защото преди няколко дена сървъра беше хакнат и хакерите са се разпореждали с него известно време, та в момента го възстановяваме. Ще им дойде реда и на снимките да се възстановят. Спокойно - не са загубени.
Росимир Матеев
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)