Пак въпрос, разбираемо към теб, Иво, освен ако някой друг не се престраши.
Как и къде да направя входа за водата за охлаждането ?
Пак въпрос, разбираемо към теб, Иво, освен ако някой друг не се престраши.
Как и къде да направя входа за водата за охлаждането ?
Аз бих го направил в десният плувец ако не е запечатан
Много ползват руля ама на мен тази идея не ми харесва. В другия форум бая изписахме с Тони.
Предпочитам тръба срещу винта от колкото да ползвам руля.
Чесно не знам защо останалите си мълчат Ти няма се състезаваш срещу тях
Не така на изхода на ската не е подходящо
При тебе може всичко да е скрито и да не се загрозява
Последна редакция от Иво горанов; 14.11.2012 на 20:14.
Иво, съжалявам, но не разбрах идеята, не ми стана ясно...
Подобно, на дадената схема съм реализирал евентуалното отводняването на моя съд - мярка взета пред вид по-дългото му пребиваване във водата , но има нещо сбъркано в стрелките(май някоя е добавена в последствие) а и в показания "бъбрек" , явно се дължи на не добро разбиране на схемата Вие ..... да не си играете на гатанки ?! Иначе е лесно мое мнение !
Последна редакция от sides; 14.11.2012 на 23:46. Причина: граматична редакция
Helmesi Agilery ¶ ¶
Хич не ми е до гатанки! Освен че съм на работа че и перките ми изостават!
В първата снимка на пост 105 е плувецът на хидрото ми. При него отворът е насамата ска на плувеца.
И е на >10 % преди ръба на ската тоест минимално се деформира потокът.
При тебе е точно на ръба на ската и стърчи и при тази скорост със сигурност ще формира турболентни вихри и вихров път.
Хидрото ми е разглобяемо, със сменяеми плувци, заради което водата влиза в плувеца и излиза.
В твоя случай можещ да направиш като на втората снимка водата няма смисъл да се изважда от корпуса и пак вкарва
Нормално е Марк да е прав!
Първото което си мисля на глас завъртайки тази перка в симулатора, е че е значително по "бърза" - тоест оптимално отношение упор/момент е при значително по висока скорост от това което бях заложил.
И ако моделът наистина развие >82 км/ч това е значително по-добро от това което предложих.
Второто което си мисля е в кой диапазон на напредването лопатите почват да си пречат
Още не съм го измислил ама гледай за освещаването на обекта червеният килим, бъклицата и чемшира да са наред за посрещането.
В момента 2 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 2 гости)