Мисля, че ясно зададох въпрос.
И също да попитам - защо не мога да пращам съобщения? От няколкото ми опита мога само на Матеев да изпратя.
Мисля, че ясно зададох въпрос.
И също да попитам - защо не мога да пращам съобщения? От няколкото ми опита мога само на Матеев да изпратя.
Последна редакция от muns; 12.08.2012 на 12:10.
Излиза , че ти си избрал да не получаваш съобщения.
Пробвах да ти пратя.
Аз също немога да виждам мненията .Не на всички но на повечето не се виждат.
Пламен Първанов
Разрешил съм съобщения, поне според настройките.
За 3 дена не получих отговор на съвсем елементарен въпрос. Явно, администрацията е заета и не може да отговори, а вече не е и нужно. Желая регистрацията ми в modelist .bg да бъде прекратена.
Отговори:
1. Вероятно има технически проблем и само мога да предполагам, че той е от създаването на форума. При мен също е така, но мисля, че ще бъде решен при първа възможност.
2. Изпратил съм ти съобщение. Моля да ми отговориш, за да проверим какво се случва, доколкото ми е в компетенциите и предоставените права. Ако не стане - пиши на скайпа или мейла, за да видя какво мога да направя.
Явно администрацията наистина е заета. Щом и аз не съм видял темата, значи пропускът е мой. Матеев в момента е изключително зает (поне така мисля) и както се вижда, рядко посещава форума. Аз също едва вдигам глава от работа и по мненията ми това си личи. Щом съм зарязал всички започнати проекти, значи ОЧЕВИДНО се случва и нещо друго...
Ако причината ти за напускане на форума е само тази, моля да приемеш моите най-искрени извинения за това, че не съм отговорил навреме!
Георги Русинов
Не е необходимо, няма да ми трябват съобщенията.
Какъв е проблемът?
Можеш да ми обясниш и да обсъдим, ако има някакви други причини! Ако имаш желание, разбира се...
Георги Русинов
Не мисля, че трябва да обяснявам кое, защо и как. Може да продължа да чета форума, макар че все по-малко намирам нещо интересно за мен, но не искам да продължа да съм потребител .
Ники, под никнеймът ти стои едно "Заслужил автор". Тези така наречени "титли" не са кой знае какво чудо, но дават някаква представа (освен с броя на постовете) за ефективността на всеки един от потребителите.
За своите над 430 поста, явно си бил полезен и си споделил много и ценна информация с останалите потребители. Разбира се, че не си длъжен да даваш обяснения, но моят въпрос беше по-скоро насочен към теб с цел да елиминираме причината за явното ти недоволство. Мога само да гадая каква е тя. Тук целта не е да се сърдим един на друг, нито да губим време и енергия да пишем глупости, а да създадем заедно едно хубаво нещо и да го развиваме с времето и това нещо е форумът. Така че, ако мога по някакъв начин да спомогна за решаване на явния проблем, който е възникнал - ще го сторя на драго сърце. Но ако само мога да гадая... това не ми е по силите.
Така че можеш да постъпиш както желаеш. Регистрацията ти може да бъде изтрита само от Матеев. Аз дори не съм сигурен дали това е възможно, но да предположим, че е. Дотогава, щом нямаш желание да пишеш - просто недей! Ако смяташ, че заради някакъв толкова непреодолим проблем, е разумно да отидат на вятъра всичките ти постове... то аз не съм на мнение, че това е добре.
Ако ми позволиш да си кажа личното си мнение, то ще прозвучи така: дай да решим проблема, който те е засегнал и да вървим заедно напред!
Георги Русинов
В момента 3 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 3 гости)