Визуализирани са от 1 до 10 от общо 33

Тема: Trex 500 ESP

Threaded View

  1. #2
    Автор
    Регистриран
    Mar 2010
    Живее в
    София
    Мнения
    126

    Както казах и по-горе дори и да се инвестира във всичко наведнъж - няма практическа възможност всичко да се употреби наведнъж за това-кита, батериите, инструментите могат да почакат момента за сглобяване настройки и излитане, но апаратурата и симулатора не могат, ако искате да оползотворите времето си пълноценно. Стъпките със симулатора са ясни и колкото по-бързо се започне с тях-толкова по-добре. Има вероятност симулатора да ви писне , за това покупката на едно микро хели от рода на Nine eaglkes solo pro е ок, но не и 3 канално хели. За мен това е излишно , тъй като симулатора ми отнема достатъчно време и другото не ми е нужно, но е опция. Около 150 лева струва адекватно микро хели.
    За мен най-добре проработи тази система за учене и я препоръчвам ( мерси на Явор Йотов, че я показа)
    http://www.flyheli.de/english/eflytips.htm

    Мерките за безопастност нека започнат от тук- дори се запознайте и с това какви химически елементи съдържа тредлока - ако , капнете в окото си , например , това ще е една полезна информация за докторите. Разбира се това е само началото и тепърва ще пиша и за тях. Но за начало си направете листче с данните на всеки флуид , който използвате в хелитата. Подсигурете си батериите със специялна огнеупорна торбичка ( става и керамична саксия , но само за в къщи заради мобилността и и единствения момент, в който батериите напускат торбичката , нека да бъде докато ги използвате в полет) .

    Прочетете за техниките на запояване - важно е да направите хубава спойка , защото хелитата са подложени на големи вибрации и ако се откачи главната батерия , или нещо, което не е запоено добре, ще доведе до краш.

    Опознайте си апаратурата- само това отнема много време - да малко суха информация, когато не е наличен кита , но пък ще е от полза. Четете форума-как работи хелито, какви настройки ще трябва да му се направят , изобщо дори и с една гола апаратура и симулатор има много да се занимава човек , преди да стигне до нуждата от истински 3д модел. Хели - хобито се базира на търпение и нищо не трябва да изпреварва събитията.
    Последна редакция от zbytsam; 12.04.2011 на 00:34.
    Евгени Екимов

Информация за темата

Users Browsing this Thread

В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)

     

Вашите права за публикуване

  • Вие не можете да създавате нови теми
  • Вие не можете да пишете мнения
  • Вие не можете да прикачате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си
  • BB code е Включен
  • Smilies са Включени
  • [IMG] кода е Включен
  • HTML кода е Изключен