Quote Originally Posted by mmfsr View Post
Аз също бих казал, че въпроса е принципен- плащаш за да получиш.И достъп до небето на федерацията ли да плащам- летя си в моето небе. Не получавам и не плащам.
При такива сбирки хората получават нещо много важно, но не могат да го оценят.

Получават ОРГАНИЗАЦИЯ !!!

А тя също струва пари и време. И то много много много. Кебапчетата са там, но нали някой трябва да търчи и да уреди кой ще дойде и кога да дойде. Има лекар, но и той трябва да е уреден. Има тоалетни, има съдии, има обезопасителни полоси, има докаран ток, уредба с тонколони, пилони, знамена, купи, медали, трикольори, косене на ливадата, маркиране на паркинга, уреждане на хотели и ресторанти и още 1000 други дреболии в този дух. Който досега не е правил организация, само той може да си мисли, че всичко става с щракване на пръстите. Да, ама това не е така.

Явор Йотов само леко намекна за колко много неща трябва да се помисли, но вие не го разбрахте. Направата на добра организация за дадено мероприятие си е един малък логистичен кошмар, който поне 1 месец отнема на 100% дните и нощите на поне 5-6 човека от дадения клуб. Пробвайте, за да се убедите сами в това, и после ще запеете друга песен.