Здавейте някой интересува ли се от ВЧ част и 6 канален приемник на 40 MHz от апаратура WFLY? Към тях мога да дам кварцовете както и един такъв приемник който не работи (аз не можах да го подкарам но е възможно да е от кварцовете- WFLY използват мини кварцове на приемника а този е с нормални-пише че с такива на ESKY става)
ВЧ частта е със сменен краен транзистор, тествана е и работи с оригиналния си 6 канален приемник. Апаратурата сложена на земята с вертиакално изпъната антена приемника също с верт. изпъната антена-обхват около 150 метра (след това машинките започват да трептят.) Има нужда от настройка с ОСЦИЛОСКОП.

ако например имате предавател на 35 и сложите този "модул" ще можете да си я използвате и на 40 Mhz.
Всичко се свежда до запояването на 3 кабелчета- 2 за захранването и 1 за PPM сигнала. Ако трябва да се обърнe сигнала номера става с един транзистор.
Преди това обаче трябва да се настрои.
Аз не мога да я настроя оптимално защото не разполагам с необходимата апаратура.

цената 60 лева като това включва: ВЧ частта в комплект с приемника кварцовете които са на 54 канал, както и 2рия приемник. Мога да включа и антената от апаратурата като цената остава същата.(може някой си прави самоделна апаратура и няма антена)
Пращам с куриер с наложен платеж или "Български пощи" -също с наложен платеж.
Мога да изпратя и с колет ако не ви се дават пари по куриери, като получа заплащането чрез пощенски запис.
Може да се продадат по отделно ако има мераклии.
Въпроси на ЛС.:)