Искам да си взема такава машинка 1:10 ако може да ми препоръчате някакъв модел и съответно сайт от който да поръчам разполагам с 450 лв
Искам да си взема такава машинка 1:10 ако може да ми препоръчате някакъв модел и съответно сайт от който да поръчам разполагам с 450 лв
За тези пари по-добре си вземи направо 1/8 ТТ ЕБ4 2-рата серия.
А още по добре ще е да събереш още 150-200лв и да си вземеш същият модел 3-та серия (от стелди)
Ето ги двата модела
http://steldi-air.com/catalog/produc...oducts_id=2902
http://steldi-air.com/catalog/produc...oducts_id=1097
Вторият идва даже с апаратура и сервота. Ще ти трябва само гориво, щипка за палене и шише за горивото. Преди имах вторият модел- мога да кажа че бях доста доволен от него.
Неделчо Брънчев
ами това ще бъде първият ми модел затова мисля да се насоча към нещо по ефтино първият модел ме устройва ако може да ме насочиш и към апаратура ще съм ти много благодарен
сега като гледам цените на апаратурите и серво-та мисля че ще е по - добре да взимам направо втория модел мерси за помоща
За първият модел ще ти трябва една двуканална апаратура. Обикновено като цени втора ръка вървят между 25-100лв. (мога да ти намеря такава)
Вторият модел от своя страна е по-добър защото е с по-голям и по-мощен двигател (4.6сс срещу 3.5) а също така са изчистени и някои проблеми (колкото и малко да са те)
Това че ще си взимаш модел за първи път, въобще не означава че трябва да се метнеш на най-евтиното възможно нещо. 1/10 нитро бъгитата не са кой знае колко по-евтини, но са много по-трошливи, капризни към терен, и не вървят така както 1/8.
Също така в Стелди имат много голям асортимент от резервни и тунинг части за своите модели на ТТ. И не на последно място- частите са евтини, дори в някои случеи са по-евтини от колкото на някое умряло 1/10 бъги.
Съветвам те да разгледаш темата ми за моето бившо ЕB4 S3 бъги, което направих електричка.
Неделчо Брънчев
мерси за информацията ще разгледам веднага :))
Видях че си ми пратил ЛС, но ще ти отговоря в темата.
Аксесоарите които ще са ти нужни за да подкараш бъгито също можеш да ги закупиш от Стелди. Когато им се обадиш в магазина, ще ти обяснят какво точно ти трябва, а също и с какво гориво е най-подходящо да караш и как да си разработиш двг-то.
Неделчо Брънчев
пак благодаря до ден два ще поръчам и ще се похваля :)
поръчката е направена на 29 като им свърши почивката ми я пращат пак благодаря
В момента 1 потребители разглеждат тази тема. (0 регистрирани и 1 гости)