-
А аз все още не мога да успокоя опашката на моя НК 450 GT.Разбрах че доста хеликоптерджий карат с този софт.Ако някой има желание да сподели настр.за жирото.Моето е това http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...dProduct=10113. Със стария софт. нямаше проблеми.
-
peturgp,
Моля, прикачи eepe фаила на настройките ти (ако е различен от примерния).
Повечето хеликоптери които съм виждал на колегите са точно с този жироскоп.
Струва ми се малко вероятно той да ти е проблема. Още повече пишеш, че със стария софт не си имал ядове.
Все още се чудя защо е това мърдане дори и в симулатора.
Поздрави!
-
Срам не срам ама не мога да прикача файла
-
Когато пишеш или редактираш мнение, натискаш кламерчето над земните кълба. От отворения прозорец горе в дясно имаш добавяне на файлове. Та така ...
Впрочем при редактиране на мнение трябва да избереш "допълнителни функции"
Тогава излиза пълния редактор.
форума има списък с позволени разширения на файлове!
Ако файла който качвате не се вижда - трябва да бъде архивиран предварително - zip например, тогава ще го види .
-
1 Attachment(s)
това е файла на колегата peturgp
-
Не съм много компетентен по хелитата, макар че сега се опитвам да подкарвам едно HK-450 gt pro, мисля, че проблема идва в задаването на чувствителноста на жироскопа. На сухите си тренировки де правя имах такова постоянно подскачане на опа6ката в двете посоки което реших с намаляване 4увствителността на или по- скоро добавих опция на микса потенциометър който да мога да си я регулирам по време на полета. както и ключ за смяна на режима на жирото
-
1 Attachment(s)
Приложение 3404Взаимствал съм го от настройките за Т-РЕХ 450 а именно става въпрос за позиция CH04 i CH05
-
ceci1 това с потенц. и аз го пробвах но единствено да вкл. или изкл. жирото друго не постигнах.Ще пробвам и тези настр. като остана по свободен и ще пиша за резултата.
-
на жирото има 2 тримера. Виж ги у какво състояние са ...защото чувствителността зависи и от тях и от канала от апаратурата. Ако те са много намалени или прекъсват физически може да има6 тоя ефект. Успех!!!
-
Тях си ги бях нагласил.Единия е за закъснение а другия за отклоненията на машинката.Със стария софт. бях постигнал много стабилна опашка.Като вдигна хелито не ми се е налагало да го стабилизирам с опашката.Смених софт. на апаратурата и без да пипам нищо друго по жирото се появи този проблем.Значи проблема ми е в някоя настройчица на апаратурата ама при толкова много писане е нормално да изпускам нещо