3 Attachment(s)
Wireless 9 in1 Simulator Adapter
Здравейте!
Наскоро се сдобих с една приятна джаджа от Hobbyking, която позволява с радиопредавателя БЕЗЖИЧНО да се кара на симулатор.
Преди използвах сигнал от апаратурата през кабел към микрофонния вход на лаптопа (WIN7).
Това е просто решение и с помощта на смартпропо+ и ппджой като софтуер, съм подкарвал RealFlight, Aerofly (като Aerofly ми е по-любима).
Неприятностите, които винаги съм имал са били около настройката на нивата на микрофонния вход, така че хем да са стабилни отклоненията, хем да няма трептене в движението на стиковете декодирани от съответния софтуер. С джаджата такива проблеми вече нямам :wink: Всичко си е стабилно, без трептене. :win:
Тази джаджа се закача към USB на лаптопа, към нея връзвате приемник, който си ползвате в моделите и в режим wireless на джаджата можете да си карате без кабел от апаратурата до компютъра.
Кефа е страхотен като се пусне съответната симулираща програма на голям TV през HDMI, а вие удобно се настаните във фотьойла пред него и си карате със апаратурата (с която сте си свикнали) без кабели.
Разбира се ако искате може и да се ползва кабел от тренерския порт на апаратурата до тази джаджа - и така работите без приемник и съответно предавателя не ви облъчва :wink:
Ето за какво става въпрос:
Приложение 5533Приложение 5534
Изтествана е с изброените софтуери - РАБОТИ!!!
това е инструкцията към джаджата:
Приложение 5536
В комплекта влизат необходимите кабели, като забележката ми е само към този който е с двата 3,5мм жака, необходим за режима, когато използвате кабел, а не приемник - не е достатъчно дълъг, но става за каране все пак. Но така или иначе едва ли ще го ползвате :ae:
Има един кабел трипроводен с два куплунга в краищата - той е за захранване на приемника от джаджата. (този с бяло, червено и черно)
Т.е. батерия и спийд за осигуряване на захранването на приемника не са нужни. (използва се захранването от USB)
И още два кабела, които в единия си край имат куплунг от който излизат три проводника и всеки от тези три проводника завършва с куплунг чиято клема е на позиция (S) - те се включват към съответния канал на приемника.
Wireless 9 in 1 Simulator Adapter
Наскоро се сдобих с една приятна джаджа от Hobbyking, която позволява с радиопредавателя БЕЗЖИЧНО да се кара на симулатор.
Има един кабел трипроводен с два куплунга в краищата - той е за захранване на приемника от джаджата. (този с бяло, червено и черно)
Т.е. батерия и спийд за осигуряване на захранването на приемника не са нужни. (използва се захранването от USB)
И още два кабела, които в единия си край имат куплунг от който излизат три проводника и всеки от тези три проводника завършва с куплунг чиято клема е на позиция (S) - те се включват към съответния канал на приемника.[/QUOTE]
Здравейте колега, имам нужда от вашата помощ.
1) Закупих си същата джаджа, но не мога да разбера схема 3 от инструкцията "wireless to switch" за какво се отнася.
2) Не ми е ясно и последното изречение от Вашето обяснение (подчертаното по-горе). Какво значи "куплунг чиято клема е на позиция (S)" ? Позиция (S) на кое ( или на какво)?
Ще съм Ви много благодарен ако отделите време и отговорите на въпросите ми.