Здравейте на всички, значи скоро се сдобих с хели, но съм начинаещ и искам да попитам кой е най-добрият симулатор ? Става въпрос за Belt-CP v2.
Версия за печат
Здравейте на всички, значи скоро се сдобих с хели, но съм начинаещ и искам да попитам кой е най-добрият симулатор ? Става въпрос за Belt-CP v2.
Благодаря много, ще ги пробвам. :smile: :wink:
Също така, ако имаш възможност пробвай симулаторите REFLEX и Phoenix. Много реалистични и лесни за настройка, но работят само със съответния кабел с USB dongle.
Аз лично използвам Real Flight G4 и съм много доволен от него. Има страшно много модели както и летища, а управлението е почти като истинско. Но симулаторите винаги са имали един проблем: паниката се губи. Обикновено докато някой управлява един модел, той винаги има поне малко страх от така наречения "краш". Докато когато летим на симулатор, ние сме много по-смели и можем да направим фигурите много по-лесно отколкото в реалния свят. Точно поради тази причина, симулаторите никога няма да съвпадат с истината.
Видях че темата е стара,та си икономисайте упреците.
Хубаво говорите за разните възможни симулатори,та и на мен ми се иска да си поиграя с такъв,но бихте ли ми казали как да се сдобия с някой от тях,та дори и да не е най добрия.
благодаря!